Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 29 de maig del 2011

Eleccions municipals i autonòmiques

Després del dia 22 de maig cal fer una anàlisi del que ha passat en les eleccions. L'anàlisi té punts de vista individuals i col·lectius.
En primer lloc voldria referir-me al municipi de La Vilavella, el qual és el més fàcil de fer, i és que al nostre municipi la possibilitat de trencar la majoria absoluta de la dreta sembla impossible pels motius que comentaré a continuació:
  • La Vilavella és un poble tradicionalista en el sentit més ampli de la paraula, en el que s'ha instal·lat una roda del temps (llegiu a Manuel Vicent) que fa que hi haja por als canvis i que l'apertura de mires dels seus veïns ha quedat estancada.
  • El municipi no creix i la major part dels veïns es casen entre ells, per la qual cosa no existeix una versió u opinió del que passa al voltant del nostre poble
  • La doble moral instal·lada entre la joventut majoritàriament de dretes, els quals es comporten de manera diferent quan ixen del poble o quan es canvien la careta i adopten la postura més còmoda per la família que és la tradició de missa, sermó, processó i votació.
Al respecte de les eleccions municipals en altres pobles permeteu-me que no siga agossarat i que no faça un anàlisi complert de la situació, però dol moltissim veure com als alcaldes que tenen penúries econòmiques i han fet una mala gestió dels recursos municipals se'ls premia i als que han donat ajuts als llibres de text, a les guàrderies o en la compra de vacunes i medicaments se'ls ha castigat impunement.
En quant a les eleccions autonòmiques vull dir que no cal radical i s'han d'analitzar amb el cap fred i amb la panxa plena i ens hem de plantejar quin partit socialista volem. I per això llançaré unes quantes preguntes a l'àire per si algú més intel·ligent que jo té la resposta.
  • Som d'esquerres o de dretes? Si hem de fer la mateixa política que la dreta la gent prefereix l'oríginal a la còpia.
  • Per què tenim por de demostrar que som d'esquerres i defensar polítiques d'esquerres?
  • Per què defugim de la llengua i la cultura valencianes?
  • Per què tenim por de fer o dir alguna cosa que pot molestar a col·lectius determinats?
  • Per què hem deixat de costat als treballadors i a la gent humil que sempre han sigut d'esquerres?
  • Per què no tenim un discurs unitari i d'esquerres?
  • Que significa ser socialista hui en dia?
Bé companys seguire.... i sobretot Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada