Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 16 de maig del 2014

3a Temporada. Relat 23

Totes les bruixes vivien en una casa del centre de la ciutat. Eren dones que havien practicat la bruixeria des del segle dihuit i sobrevivien gràcies al pacte de sang que havien fet amb el bruixot.
Cap persona que tractara amb elles sabia que ho eren perquè feien vida normal: unes eren administratives, altres mestres, en fi practicaven feines com qualsevol dels mortals. Totes tenien una rutina diària i no treien els seus dots de bruixa si no era necessari. I si ho feien s'asseguraven que no hi haguera cap testimoni ni deixar cap rastre.
Practicaven la bruixeria en la intimitat per no aixecar sospites i cada poc canviaven de vivenda per a que ningú poguera esbrinar el seu veritable passat. Així no se'ls permetia mantindre relacions llargues, ni casar-se, ni tindre fills. Formaven una congregació i no podien desvetllar cap de les seues activitats com a bruixes. Mantenien contacte amb bruixes d'altres territoris amb les que compartien ritus i vivències. Tal era el seu secretisme que mai havien pogut trobar cap de les membres en activitats sospitoses.
Però els problemes varen vindre quan Margaret, una bruixa amb molt de poder dins de la congregació va voler fer-se amb el control. Va contactar amb el bruixot major que era el que tenia la potestat de nomenar a les caps de les congregacions i li va dir que volia ser la que governara el grup de bruixes al que ella pertanyia, és a dir volia tindre el màxim poder i reivindicar-se com a bruixa superior. El bruixot li va dir que li havia d'entregar la seua ànima i ella va accedir.

El bruixot va començar amb el ritual que consistia en unir els llavis i absorbir l'ànima de la bruixa però, a poc a poc, va anar perdent el control fins que va caure al terra. “Que m'has fet” li va dir mentre es rebolcava endolorit. “La teua ànima ja és meua i ara domine el món” va dir 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada