Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 20 d’abril del 2012

Relats curts XLII


No sé si són dues persones diferents, però almenys així es presenten davant dels nostres ulls. Si realment no ho són ho dissimulen molt bé, ja que tots pensem que una és diferent de l'altra. Jo personalment no ho veig així. Crec que les dues són iguals. Que són el mateix. No són com dos besson el quals es semblen, sinó que cadascun té la seva personalitat. Crec que ens confonen, ens enganyen i ens emboliquen. Volen actuar com dues personalitats diferenciades i fer-nos partícips de la seva dualitat, del bé i del mal. Però no ens podem deixar enganyar davant dos éssers que han fet una simbiosi i s'han convertit amb un sol element, tal com ho són el Doctor Jekill i Mister Hide o el Baron Ashler dels dibuixos de Mazinger Z.
Em referesc a la vida i la mort, dos elements a simple vista tan diferents però exquisidament compenetrats. Un ens ensenya el seu rostre amable i angelical, mentre que l'altre apareix en els somnis més onírics i foscos amb la seva dalla al muscle i la seva capa negra fins els peus.
Hem d'acostumar-nos tant a l'un com a l'altre o a la unió que formen els dos ja que de sobte, ens podem veure atrapats entre ells. Un ens abraça i ens acarona però amb l'altra mà ens deixa caure en l'abisme de les tenebres, quelcom que pot passar en unes dècimes de segon.
Cal estar preparat per afrontar aquests esdeveniments que se'ns presenten cada dia i a cada moment i lluitar per tal de desempallegar-nos de les seves urpes. No podem defallir en cap moment. Hem de ser forts i hem de lluitar contra el costat fosc que ens atrapa en molts moments de la nostra vida. Hem de ser valents per aferrar-nos a la part més amable d'aquesta dualitat i donar l'esquena a les puntades que ens pega la vida. Hem de ser forts quan les coses pinten malament i pensar que es pot vèncer a la cara oculta i fosca amb la capa negra i la dalla.
Mentre quede alguna cosa per aferrar-nos ho hem de fer. Sempre hi ha gent que ens espera en aquest costat, ja que malauradament no sabem que hi ha a l'altre. Per tant, encara que la lluita no és fàcil, s'ha de plantejar cada dia. Podrem perdre batalles però si tenim força, la guerra la podem guanyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada