Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 15 de febrer del 2013

2a Temporada. Relats curts 19

Darrerament l'aparell de raigs catòdics que presideix el saló de les nostres cases s'ha tornat insuportable. No és que ell siga el culpable de tot el que passa, però a través d'ell observem cada dia ( i més durant la darrera setmana ) com alguns polítics s'enriqueixen a costa de nosaltres mentre que alguns companys els tapen, empresaris que enganyen als treballadors o alguns aristòcrates vinguts a menys feien negocis bruts aprofitant-se del seu estatus social.
Quan a finals dels anys cinquanta el televisor de raigs catòdics va aparèixer pel nostre territori, havia vingut per distreure'ns i per fer-nos més feliços. En ell veiem desfilar els nostres equips de futbol preferits, escoltàvem els cantants de moda i contemplàvem als actors i actrius de Hollywood, els quals sentíem més propers. A més als aparadors de les grans ciutats s'aturaven els que eixien a passejar a contemplar-lo.
Malauradament, ara tot això s'ha convertit en un insuportable carrusel de gent indigna i impresentable que ve a molestar-nos mentre ens mengem un plat de bullit o un entrepà de truita a la francesa.
El pobre aparell, el qual ja no és de raigs catòdics i que s'ha convertit en plasma, LCD o altres andròmines que ningú sap que són, no mereix que tots aquests personatges taquen un prestigi del que gaudia en temps anteriors, quan va arribar a ser desitjat per qualsevol dels ciutadans d'aquest país.
Nosaltres mentrestant encara tenim la possibilitat de apagar-lo cada vegada que apareix un d'aquests indesitjables. Almenys fins ara...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada