Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 22 de març del 2013

2a Temporada. Relats curts 23

Degut a la crisi monstruosa en la que estàvem vivint la gent no tenia diners per marxar de vacances. Però ells disposaven d'una xicoteta quantitat econòmica estalviada i volien gastar-los en un viatge de cap de setmana.
Triarien un hotel que no fóra massa car i que s'acoblara a les seues necessitats. Volien passar un cap de setmana com si s'acabaren de casar. Llavors varen començar a consultar llocs on poder anar.
Varen trobar una casa rural situada a la Garrotxa, que ja coneixien perquè havien estat, i que estava molt bé de preu. Així que varen telefonar per si hi havia habitacions lliures per al cap de setmana que tenien decidit. La recepcionista els va dir que estava tot buit i per tant disposava de tantes habitacions com volgueren, per tant li varen dir que els en reservara una.
Uns dies abans de realitzar el viatge varen veure a la premsa que hi havia un article sobre la casa rural en la que havien reservat una habitació. El varen llegir i van comprovar com des de que havia desaparegut una jove en la casa, aquesta havia caigut en desgràcia i ja no tenia clientela.
Varen llegir en l'article que una parella de joves havien anat a passar un cap de setmana i que després d'un parell de dies la xica havia desaparegut. Varen mobilitzar a tota la policia, veïns i amics per tal de trobar-la però no la varen tindre èxit. El xic s'havia passejat pels platós de televisió amb llàgrimes als ulls assegurant que no l'havia abandonat i que aquesta havia sigut raptada.
Després de molt escorcolls i d'una recerca per les muntanyes del voltant tot va ser impossible i no es va trobar absolutament res. Però, des de llavors, es va encetar una llegenda urbana sobre la casa rural, que va fer que l'establiment deixara de tindre clients.
Varen decidir no fer cas i varen marxar de cap de setmana cap a la casa rural. Era preciosa, amb una vista impressionant de la serralada i no entenien com podia ser que la clientela li haguera donat l'esquena.
Es varen posar a des-fer les maletes i mentre ella arreglava els perfums i les cremes en un xicotet armari del quarto de bany va veure una arracada que brillava en el fons. Ella va posar la mà i la va agafar , però tenia alguna cosa enganxada. La va estirar i en traure-la va veure que estava enganxada en una orella. Sens dubte era la orella de la xica desapareguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada