Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 16 de desembre del 2011

Relats curts XXVII


Als afores de la ciutat hi havia una casa abandonada. Feia molts anys que ningú vivia en ella i es trobava molt deteriorada pel pas dels temps. Estava situada en un bosc amb molts arbres i era molt difícil de veure des de la carretera i a prop d'ella hi havia un llac on molts joves anaven a banyar-se a l'estiu.

Un dia un grup d'amics estaven al llac i van decidir anar a veure-la. Encara es conservava bé, la porta estava trencada però tancada i les finestres també estaven totes tancades menys una que estava oberta. Eren de fusta i a pesar del temps que estava deshabitada semblava que s'obriren i tancaren cada dia. Van forçar la porta i la van obrir, a terra hi havia una inscripció de color roig com si fora sang feta a mà que posava "Benvinguts". Quan la van veure van començar a riure, van tancar la porta i van decidir tornar el dia següent i continuar escodrinyant.

Quan van tornar a casa un d'ells els va dir als seus pares el que havien fet i el pare li va dir que en aquesta casa havien passat estranys successos i que anessin amb cura ja que l'habitatge no era d'ells. Li va dir que un home que sospitava d'adulteri va matar la seva dona i la seva filla i es va suïcidar. Des de llavors la casa havia quedat tancada per sempre.

Al dia següent varen tornar i al obrir la porta varen veure que la inscripció que hi havia al terra havia desaparegut. Varen pensar que algú ho devia haver esborrat i varen entrar.

Hi havia un xicotet rebedor que donava pas a una estància amb dos sofàs, una tauleta de centre i un vell televisor. Tot envoltat amb una tela d'aranya que demostrava el pas del temps i la solitud de la vivenda.

Varen treure unes cerveses que portaven en una bossa i es varen posar a beure asseguts en el sofà. Després de beure durant un parell d'hores, varen començar a riure i a cridar per dintre de la casa.

Llavors varen pujar a les golfes, lloc on encara no havien pujat fins el moment. Allí es varen trobar amb una porta tancada amb clau. La varen forçar i varen entrar. Estava ple de trastos, però ben arreglats, com si cada dia algú s'encarregara d'ordenar-los. De sobte varen sentir uns passos al seu darrere, la porta es va tancar i va aparèixer el fantasma de l'assassí.

Les portes de la casa es varen tancar totes de colp, quedant una altra vegada tot segellat. Dels joves que havien entrat allí ja no va eixir ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada