Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 14 de febrer del 2014

3a Temporada. Relat 15

Albert sempre havia portat una vida desenfrenada. Quan era jove i estava estudiant a la Universitat va començar a coquetejar amb el món de la droga. Així cada vegada que eixia de festa amb els companys era bastant normal fumar marihuana o haixixs.
Al principi sols consumia drogues blanes i sempre quan eixia de festa o els caps de setmana que no tenia classes. Ell (teòricament) assegurava tindre un control sobre els estupefaents i dominava la situació.
En acabar els seus estudis d'arquitectura amb un bon expedient acadèmic (sempre havia sigut un alumne brillant i amb una gran capacitat d'assimilació de matèria) va ser contractat per una empresa que feia projectes per a una gran multinacional americana. Aquesta feina l'ocupava una gran quantitat d'hores cada dia, cosa que feia que alguns caps de setmana també haguera de treballar.
Amb els anys no havia perdut el costum de fumar herba, cosa que ara feia per a esvair-se del treball i per relaxar-se i deixar volar la imaginació. Era una mena de desconnexió del cervell per després tornar a resetejar.
Però amb el volum de feina que tenia, unit als viatges continus arreu del món l'herba ja no era suficient per desconnectar, llavors va començar a prendre substàncies més fortes com la cocaïna. A poc a poc aquesta substància va començar a formar part de la quotidianitat. En prenia quan estava cansat, quan tenia problemes amb clients, en fi l'acompanyava en el seu itinerari diari i s'havia convertit en quelcom imprescindible.
Un dia que es trobava de viatge de negocis a Nova York després de sopar va eixir a prendre una copa. Mentre estava en un pub va conèixer una xica amb el pel negre i uns ulls de color verd que el varen fer sucumbir als seus braços. Varen decidir anar a l'habitació de l'hotel d'Albert, però abans de marxar ell va dir que havia d'anar al servei. Va entrar i va esnifar cocaïna de nou. Encara que ja era la tercera vegada del dia ho necessitava i li ho demanava el seu cos. En arribar a l'habitació es varen despullar en busca de una nit frenètica de sexe i de plaer, però abans la xica va treure una bossa xicoteta amb cocaïna i va li va dir que anava a fer-se una ratlla. Li'n va oferir i ell, després de rebutjar-la inicialment, va accedir. Per un poc més tampoc passaria res.

Quan el sol ja començava a escalfar l'habitació i els rajos solars queien sobre la seua cara va despertar. No recordava res de la nit anterior, tampoc recordava la cara de la xica que l'havia acompanyat a l'hotel. La droga li havia fet perdre la memòria. Llavors es va fregar la cara per treure's la suor. De sobte fa fer un salt en el llit. La mà la tenia plena de sang. Es va girar i a l'altre costat del llit va vore el cos de la xica. Estava morta amb un ganivet clavat al cor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada