Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 10 d’octubre del 2014

4a temporada. Relat 2

Després de molts anys de casament les coses varen començar a anar malament. Tenien una filla de tretze anys i la vida sempre els havia anat bé, tan econòmicament com socialment.
Ell tenia una empresa de construcció en la que portava a quatre treballadors i ella no treballava però portava la comptabilitat de l'empresa. Amb aquest treball podien permetre's una vida de viatges, plaer i diversió. Podien portar a la filla a una escola privada i es permetien els luxes que els venien de gust.
Però va vindre l'època de crisi i les coses varen començar a anar malament. La feina de la construcció escassejava i varen anar, a poc a poc, acomiadant a tots els treballadors. Tenien factures pendents de cobrar, el que significava que ells també en tenien per pagar. Es varen acabar els capricis, els viatges i els plaers i de rebot la vida matrimonial es va començar a ressentir.
Les baralles eren contínues i els crits s'escoltaven des de tota la finca de pisos. Gairebé no dormien cap dia junts perquè ell estava tot el dia en el bar i quan arribava a casa estava borratxo i insuportable.
L'única cosa que encara mantenien des de l'època de bonança econòmica era el col·legi privat de la filla i ho podien fer perquè ella, més previsora que ell, havia guardat uns pocs diners en un armari rober sense que ell ho sapiguera.
La mare volia que la filla acabara els seus estudis en el mateix institut on havia començat i ho volia costara el que costara. Ella no volia que la seua filla acabara pagant les conseqüències d'una crisi que s'havia endut l'empresa per davant i del poc de cap que havien tingut els seus pares.
Però a casa la situació es va tornar cada vegada més insostenible i la gota que va vessar el got va ser quan el pare li va pegar una bufetada a la mare. Ella el va enviar de casa i el va denunciar. A ell li varen posar una ordre d'allunyament i la filla es va quedar amb la mare.
Els estudis de la filla eren cars i els diners que tenia la mare estalviats s'anaven acabant. La mare no trobava feina i començava a desesperar-se. Sabia que no es podia permetre un col·legi com el que portava a la filla però era una cosa d'orgull propi i no volia renunciar, així que va pensar en fer un pas en davant per portar diners a casa.
Va inserir anuncis als periòdics oferint sexe a casa. Ho faria a les hores que la filla no estava en casa i no s'assabentaria ningú.
A poc a poc va anar tenint clients i començaven a entrar diners a casa. La mare ja començava a donar-se algun caprici i la filla sospitava alguna cosa. Li preguntava a sa mare d'on treia els diners i sa mare li deia que pels matins anava a netejar cases, però ella no era tonta i sabia que hi havia alguna cosa que no estava clara.

Un dia que va torna prompte de l'escola va entrar a casa i va escoltar sorolls a l'habitació de sa mare. Va obrir la porta lentament i va vore l'esquena d'un home despullat i sa mare baix. Estaven fent l'amor. La xiqueta no va poder resistir aquella visió i va anar a la cuina va agafar un ganivet i va matar a l'home.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada