Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 1 de juny del 2012

Relats curts XLVIII


Vista des de la finestra de l'habitació semblava un bolet. Anava amb una minifalda de pell de color negre, unes botes altes del mateix color i unes mitges que anaven a joc amb el temps tan desagradable que feia aquella vesprada de principis d'octubre. Ella es refugiava damunt de la vorera, just davant de la porta de la cafeteria on tantes vegades s'havien professat amor, sota el llum que es reflectia des dels llambordins.
El que la feia semblant a un bolet era el paraigües que portava per protegir-se de la silenciosa pluja que queia de manera horitzontal. Era un paraigües florejat, el qual tapava el somriure de lluna plena adobat amb carmí de sang i un pel arrissat que deixava caure uns rinxols agosarats davant dels ulls de gata.
Anava molt ben vestida. Es notava que l'ocasió no era una qualsevol, sinó que devia de ser una trobada molt especial per ella.
Mentre continuava plovent, ella continuava quieta, sense moviment, com si espera que algú pressionara un botó per posar-se en marxa. Semblava una estàtua de sal, immòbil sota la fina pluja, que feia que començaren a colar les canonades, les quals portaven l'aigua des del terrat fins al carrer.
De sobte es va moure cap a un costat. Llavors les blanques dents de la seva dentadura varen aparèixer com un solstici. Per l'altre costat de la vorera baixava la figura d'un home amb una gavardina grisa que li tapava la pluja fina. Es varen quedar mirant-se cara a cara. Encara que no els podia veure la cara imaginava que era un amor retrobat.
Es varen fondre en una abraçada que semblava eterna, com si fora un amor desitjat o el retrobament d'un vell amor, llavors es va sentir el soroll d'un dispar. Des de la finestra on estava, vaig baixar corrent. No sabia que havia passat, però quan vaig eixir al carrer vaig veure la figura de l'home estirat a terra envoltat amb un toll de sang i una ferida de bala a la panxa. Estava mort i ella havia desparegut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada