Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 11 de gener del 2013

2a Temporada. Relats curts 14


Després de sopar s'havia assegut a veure la televisió mentre corregia els exàmens que havia fet amb seus alumnes de ciències econòmiques. Llavors era el moment del dia en que es relaxava i entre examen i examen li feia un colp d'ull a la televisió.
Durant el dia no tenia temps per veure l'aparell catòdic, i era en aquell moment quan s'assabentava de tot el que passava pel món. Encara que aquelles notícies ja estigueren caducades.
Passada una estona, mentre a la televisió actuava una suposada vident que esbrinava el futur, es va adonar que s'havia adormit.
Tenia una sensació estranya. Havia tingut un despertar com mai havia tingut. Es notava com un sonàmbul, com si flotara en l'aire. Llavors va abandonar el sofà i els exàmens i va marxar cap al llit.
No podia dormir. Segurament s'havia desvetllat, però el que no l'havia abandonat era la sensació de flotar. Mentrestant, al seu costat, la seua dona continuava dormint sense haver fet cap mena de moviment quan ell s'havia gitat.
Després de tota la nit amb la mateixa sensació va vore que la seua dona s'alçava i se n'anava. De sobte la casa es va omplir de gent, va escoltar plors i laments dels de familiars. Alguna cosa devia d'estar passant. Va escoltar que deien que algú havia mort, però no sabia de qui es tractava. Quan va voler alçar-se del llit es va adonar que no hi havia ningú al llit i que el seu cos continuava al sofà amb la televisió en marxa. Llavors va comprendre que el mort era ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada