Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 31 de gener del 2013

2a Temporada. Relats curts 17

Varen arribar a l'habitació de l'hotel. Aquella era la darrera parada que farien abans de tornar a casa de les vacances. Era una habitació que donava a l'exterior, des d'on podien observar la piscina i els nombrosos banyistes que es refrescaven en aquella vesprada assolellada d'agost.
Era preciosa, amb uns decorats moderns i uns mobles a joc amb la pintura. Un llit immens i una vista nocturna que arribava fins a les muntanyes que abraçaven el poble des de les seves escarpades serralades.
No va ser fins quan varen baixar a sopar al bufet de l'hotel, quan es varen assabentar que uns mesos abans una parella de recent cassat havia estat allotjada a la mateixa habitació.
El cambrer els ho va comentar de manera molt misteriosa, cosa que els va deixar una mica mosquejats. Llavors el varen tornar a cridar per a que els explicara el que passava amb l'habitació que ells ocupaven.
Els va contar que uns recent cassats s'havien allotjat en aquella habitació i que passats uns dies la xica havia desaparegut. El nuvi ho havia denunciat a la policia però no es va trobar cap indici sobre ella. Finalment es va concloure que la xica havia fugit i havia deixat al nuvi plantat. La policia tampoc podia fer massa ja que es tractava d'una persona major de anys, la qual havia pogut marxar pel seu compte.
Varen tornar a l'habitació una mica neguitosos pel que els havia comptat el cambrer, però finalment varen optar per deixar-ho córrer i anar-se'n a dormir. Però a mitja nit es va escoltar un soroll com si s'haguera trencat un tros de fusta. Es varen despertar i varen començar a regirar l'habitació per veure d'on venia el soroll. Quan de sobte un tros de talla del sostre de l'habitació va caure al terra. Allí dalt es trobava el cos de la núvia assassinada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada