Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 24 de maig del 2013

2a Temporada. Relats curts 31


Ara que està acabant el mes de maig el cervell ja comença a desconnectar de la feina i rutina tan estressants que ens angoixen durant els curts i freds dies d'hivern.
El subconscient comença a preparar-nos per a una època en que el bon temps, el sol i els dies d'esbarjo han de tardar poc de temps a arribar, així que com cada any començarem a gaudir del sol, la platja, els amics i les terrasses a vora mar, les quals ens oferiran una flaire característica de sardines i de peix fregit.
Aquest subconscient ja ens està portant de la mà cap a eixe nou escenari, el qual, anirà regalant-nos dies de sol amb nits fresques sota la llum de la lluna amb els llavis humits amb sabor a mojito, cervesa o tinto de verano.
Les terrasses i les balconades s'inundaran de paraules que flotaran en l'aire com el fum espès de la llenya cremada dels taronges acabats de capolar. Aquestes paraules es convertiran en tertúlies llargues on les sagetes dels rellotges es detindran i les hores deixaran de tindre importància.
Retornaran les amistats d'estiu i els amors que apareixen en el bon temps, llavors els besos humits tindran el sabor de l'aigua salada de la Mediterrània, i aquest sabor serà tan diferent i tan intens que el fred hivern serà incapaç d'eliminar-lo, mantenint-se fins al proper estiu.
Començarem a escoltar la veu dels televisors amb un munt de canals de televisió barrejats eixint de cadascuna de les vivendes amb les finestres i portes obertes sense cap mena d'intimitat. S'escoltaran els plors dels xiquets i el vidre dels gots i els plats rentats després de les menjades, així com alguns ronquits que també faran acte de presència durant la migdiada.
Tots aquests sons substituiran als sons dels despertadors hivernals, a les presses i l'estres, mentre que el temps, aquest maleït personatge, s'encarregarà de que a poc a poc aquesta meravella acabe massa aviat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada