Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 29 de novembre del 2013

3a Temporada. Relat 10

Els pares de Maria havien marxat a esquiar tot el cap de setmana i l'havien deixada sola a casa. Ella, com tenia altres plans, no havia volgut anar amb ells dient-los que tenia feina de la Universitat. Volia un un cap de setmana amb el seu xicot.
Li va telefonar explicant-li que estava sola tot el cap de setmana i que podia quedar-se amb ella els dos dies. A Albert li va semblar perfecte, però necessitava una excusa prou convincent per als seus pares. Així ho va fer i els va dir que tenia exàmens i havia d'anar a estudiar tot el cap de setmana a casa d'uns amics. L'excusa va sortir efecte i els pares s'ho van creure.
Va arribar amb el tren i va pujar cap a la serralada on es trobava la casa de Maria el dissabte de matí. Portava una ampolla de vi i una de cava que havia comprat en una tenda. Quan va tocar el timbre va eixir ella i el va rebre amb una forta abraçada i un bes de pel·lícula. Ho tenia tot preparat, la nevera plena, la xemeneia encesa i amb un munt de llenya per utilitzar. I el més important, tenien tot un cap de setmana per davant.
Des del xalet de muntanya de Maria gaudien de la vista que s'observava des dels finestrals, llavors van començar a caure els primers flocs de neu que anaven convertint els voltants de la casa en un llençol blanc i emmidonat.
El cap de setmana el varen passar entre el llit, la taula i el sofà. S'estimaven, feien l'amor, menjaven... Tot amb el plaer que envoltava dos joves feliços i enamorats.
Però el cap de setmana, com sempre sol passar, es va fer mut i aviat va arribar el moment del comiat. Albert va eixir de casa després del darrer bes del cap de setmana i va baixar fins el carrer asfaltat per agafar el tren que el portaria a casa. Llavors Maria va fer un crit en veure com una mena d'ànima envoltada en una aura blanca flotava en el cel amb la cara d'Albert.

Més avall un camió descontrolat l'atropellava mentre anava a agafar el tren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada