Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 1 de novembre del 2013

3a Temporada. Relat 6

La mort és una senyora amb el rostre tapat i tota vestida de negre que carregada amb una dalla sempre està preparada per emportar-se a algú o altre cap al seu territori. No té en compte cap virtut ni cap defecte. Així es pot emportar un guapo, un lleig, un alt, un baixet, un gros o un prim. Tampoc mira l'edat i, per sort, tampoc mira els diners que tenen en els comptes bancaris. Per la qual cosa no es pot subornar ni es poc comprar.
No fa mai vacances i sempre està amanida per portar a terme la seua feina. És una treballadora incansable i insaciable que no distingeix ni l'estiu ni l'hivern.
Quan les campanes del poble toquen a morts ella somriu sota la espesa capa que li cobreix el rostre. Ha fet una altra captura.
Per tant no ens hem de preocupar massa si fa temps que no la veiem, ja que és possible que estiga de feina en algun altre indret, però el que és segur és que en un moment o altre tornarà a aparèixer.
Ella és com les formigues que de sobte apareixen pel nostre banc de la cuina sense saber d'on venen i on van. Sempre apareix quan menys se la demana i no sabem mai d'on ve ni cap on va, però el que és segur és que el dia menys pensat apareixerà i se'ns endurà, on?. Qui ho sap, llavors seria molt fàcil.
Per veure que no en té mai prou sols ens hem d'apropar al cementiri i veure com amb els anys ha anat omplint-se de gom a gom i hi ha de molts tipus, joves, vells, homes, dones, xiquets, avis, tots capturats per ella.
No podem fer res per evitar-la, per la qual cosa ens hem d'acostumar a la seua misteriosa presència. A més no hem de descuidar al seu principal aliat que és el rellotge. Aquest ens va restant temps i cada vegada estem més a prop de trobar-nos-la de cara.

Però mentre no ens vinga a buscar hem de gaudir del que tenim i del que fem... I és que un filòsof deia que cada dia que passa estarem pitjor, llavors aprofitem mentre la dona misteriosa no aparega per una cantonada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada