Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 3 de maig del 2013

2a Temporada. Relats curts 28


Sense records no podem viure, almenys això és el que sembla. Els records ocupen espai en el cervell i en el subconscient, però també n'ocupen a les prestatgeries, als àlbums de fotos o en quadres penjats en les parets despullades de la nostra casa.
Però ara els records no sols ocupen espai físic, almenys tots, ja que molts d'ells estan ocupant espai temporal en forma de bits, d'uns i de zeros.
Aquests records han passat a substituir l'aigua que hi havia en els núvols, així els joves de huí en dia comenten que que en el núvol està la foto que es varen fer amb els amics o la d'aquella xica que varen conèixer en un estiu de platja i adolescència desaforada. Però aquest núvol també guarda informació de les nostres vides, documents que es comparteixen amb companys d'estudis i altres elements que guardem com si d'una caixa forta es tractara. És clar que tot protegit amb una contrasenya que fa que sigam els únics que pugam accedir a la informació.
Però, que passarà quan s'acabe la nostra vida?, continuarà existint el nostre núvols després de morts?, hi haurà prou d'espai per a tants núvols?.
Tant de bo aquest núvol imaginari no ens tape la vista i ens deixe vore que hi ha una vida real, persones amb cara i ulls i un món ple d'éssers que pateixen i moren de gana. Cal conservar tots els records per recordar els bons moments de la vida i la felicitat, d'una vida no tan llunyana que alguns asseguts als seus despatxos fumant i bevent-se una copa de whisky ens volen eliminar a base de retallades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada